Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Nazovite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodati: Br. 9 JiuLong cesta, ekonomski razvoj zona, Wendeng, Weihai grad, pokrajina Shandong, Kina 264400

Nam e-mail: sales@composite-china.com

Radno vrijeme:

Pon-sub (8:00 - 17:00 sati)

Javite se kad vam je potrebna pomoć. Mi smo uvijek rado pomoći

Web link:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

2016 razvoju naglasak karbonskih vlakana industrije

- Aug 06, 2016 -


1. bespilotna letjelica (uav) industrije. Bespilotna letjelica (uav) je sada vrlo popularan proizvod, svoje funkcionalne različitosti, kao što je iz zraka, ispitivanje okoliša, izmjere i kartiranje, prskanje pesticida, itd. Sada popularan trend je korištenje carbon fiber materijala bespilotnih zrakoplova dijelova, jer je jako svjetlo u težini, visoka čvrstoća, pomaže prevladati otpor gore.

3K-tkane-ugljik-vlakno - listova


2. automobilske industrije. Karbonskih vlakana koristi se u auto na davno prije, u posljednjih nekoliko godina, civilne automobile počeo koristiti carbon fiber dijelove, važno je da shvate auto lagan, izgled je vrlo lijep, moderan, popularan kod mladih.

karbonskih vlakana mehaničku ruku


3. strojevi prerađivačke industrije. Karbonskih vlakana može se umjesto metala koji se koriste u proizvodnji mehanička ruka manipulatora i druge komponente, mehanički štit, performanse seizmičke Drago mi je za brz i stabilan rad stroja. Opće metalnih materijala lako hrđa, to nije problem.


4. visoke željezne industrije. Kao što svi znamo, Kina je izgraditi vlakovi velikih brzina, više zgodan između različitih gradova. Pomoću strukture proizvoda karbonskih vlakana, mogu smanjiti težinu, brzinu, uštedu energije i zaštiti okoliša.Četiri područja je ključna točka razvoj karbonskih vlakana industrije u budućnosti. Osim toga, to također može koristiti u zvuk glazbenih instrumenata, sportske robe, namještaja, medicinska biologija. S razvojem znanosti i tehnologije, koristeći raspon je još uvijek u daljnje proširenje, širokom tržištu.


Related Products