Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Nazovite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodati: Br. 9 JiuLong cesta, ekonomski razvoj zona, Wendeng, Weihai grad, pokrajina Shandong, Kina 264400

Nam e-mail: sales@composite-china.com

Radno vrijeme:

Pon-sub (8:00 - 17:00 sati)

Javite se kad vam je potrebna pomoć. Mi smo uvijek rado pomoći

Web link:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Analiza kvarova motora cijevi 1

- Aug 07, 2016 -

Analizu kvara

Motor na poslu ako rep ispušni su plavi dim iscjedak, postoji svibanj biti fenomen je da potrošnja ulja prebrzo, uzrok neuspjehacarbon fiber cijeviMožda da ulje iznos je previše, cilindra kompresije pritisak je niži od navedene vrijednosti, klip i cilindar zid klirens je prevelika, klipni prsten nositi i loše brtvljenje, prvo provjerite količinu ulja, jer previše ulja je lakše nanijeti ulje ima.

Provjerite razinu ulja, a ne samo nakon provjere motora gasi, treba provjeriti nakon pričepiti dolje 10 minuta. Ako razina ulja izvana, treba izdvojiti ili ispuštati ulje, ulje ako je razina ulja normalna, korištenje motora i dovoljno dugo, provjerite cilindru tlak i klip, klipni prsten i cilindar zid trošenja i napraviti čišćenje povećava mogućnost povećava jaz ulje prema gore.

Za cilindar zid trošenja, klip i cilindar više od pravila, samo ne dosadno cilindar, klip i sl. metoda zamjene. Nakon remonta ili promijenjene u motora klipni prsten, često zbog klipni prsten unutarnji i vanjski rez (ukošenju) je instaliran u ulju. Ako se pojavi takva okolnost, zamijeniti klipne prstenove.


Related Products